Linda Johnsen


Jeg er 39 år og bor i Middelfart samme med min mand og vores tre piger på 4,7 og 9 år.


Jeg kommer oprindelig fra Ribe og har boet flere steder i Danmark og Grønland.
Vi flyttede i 2017 til Middelfart og er faldet rigtig godt til.


Jeg er uddannet antropolog og arbejder i Vejle Kommune som udviklingskonsulent indenfor kultur-, idræts- og fritidsområdet.

 

Mærkesager


Børn i trivsel


For at sikre trivsel hos børnene, er det helt centralt at indføre minimumsnormeringer, så der er ro, tryghed og tid til leg. Der skal være ressourcer til de børn, der har brug for ekstra støtte og så skal børn være parate når de starter i skole.

Hertil kommer ønsket om en større brug af natur og kultur i børnenes hverdag, børn skal bevæges, ikke testes.   


Løsninger på tværs af velfærdsområderne


Middelfart har som frikommune på ældreområdet, fået en enestående mulighed for at afvikle tidskrævende og meningsløse procedurer, og i stedet bruge tiden på nærvær og aktivitet. Nærvær i form af medarbejdere, der har tid til omsorg og inddragelse af vores ældre borgere.  Aktiviteter kan bl.a. skabes sammen med den lokale børnehave, musikskolens elever og foreninger. Fællesskaber på tværs, er med til at forbygge ensomhed og sikre mental sundhed hos unge som ældre.


Klima og miljø


Middelfart har en fantastisk natur og Lillebælt, som vi skal værne om. SF skal være med til at give naturen de bedste vilkår og vise vores børn at vi med vores handlinger vil sikre dem en bæredygtig fremtid.